Moet je even zien: Karlie Kloss als Holly Golightly in 'Breakfast at Tiffany's'

Swarovski maakt remake van iconische filmscènes.

Meest gelezen

Morgen is het Internationale Vrouwendag! Hét perfecte moment om enkele krachtige vrouwen van het oude Hollywood te eren. Audrey Hepburn en Marilyn Monroe zijn twee van de grootste namen uit de jaren vijftig. De één een Britse UNICEF-ambassadrice, de ander een Amerikaans sekssymbool. De actrices lijken op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen te hebben, maar hun wereldberoemde personages delen wel een liefde voor Swarovski.

Advertisement - Continue Reading Below

Holly & Lorelei

Om te vieren dat hun juwelen als sinds de jaren dertig op het witte doek schitteren, maakte het merk onlangs een remake van de twee bekendste scènes van de actrices. In het geval van Audrey Hepburn de legendarische openingsscène van Breakfast at Tiffany's, waarin haar personage in een little black dress de etalage van een juwelenzaak in New York bewondert. Voor Marilyn Monroe het moment in Gentlemen Prefer Blondes dat ze in een fuchsiaroze jurk het befaamde Diamonds Are a Girl's Best Friend zingt.

Meest gelezen

Over sprankelende verschijningen gesproken. In de #bebrilliant-verfilmingen heeft model en boegbeeld Karlie Kloss de hoofdrol. Bekijk hieronder haar met Swarovski-kristallen overladen looks. Misschien een tikkeltje extravagant maar crystals are a girl's best friend, right?

Dit is waarom vrouwen wereldwijd morgen rood dragen, niet naar hun werk gaan en niets kopen >