Door de sneakercampagne van Reebok wil je je witte gympen de deur uit doen

De witte sneaker is officieel passé.

Meest gelezen

Teyana Taylor werd afgelopen januari aangekondigd als het nieuwe gezicht van Reebok Classic en sindsdien verschijnen de tofste campagnefoto's van de Amerikaanse voor het van oorsprong Britse label. In de eerste shoot voor Reebok zagen we Taylor als een fitnessgirl die leek weggelopen uit de jaren tachtig: beenwarmers, hoog uitgesneden bodysuit, er was zelf een work-outvideo.

Voor de nieuwste campagne doet ze het dunnetjes over: voor de herlancering van de Reeboks Classic Freestyle Hi-sneakers (aka 54-11s) verschijnt Taylor in een acid washed jeans, met een hoge paardenstaart en grote hoop earrings.

Advertisement - Continue Reading Below

De sneakers – die voor het eerst uitkwamen in 1982 – werden beroemd doordat fitnessliefhebbers ze massaal droegen in de eighties. Anno 2017 (35 jaar later) herlanceert Reebok de populaire stappers in twee nieuwe knallende kleuren: Pink Craze en Mineral Mist.

Meest gelezen

Leuk feitje: Taylor was vroeger al fan van de sneakers. Aan onze Amerikaanse collega's liet de zangeres slash danseres weten dat ze ze in iedere kleur had:

'I had the lime green ones. When I got my first silver bubble coat I wore it with my white 54-11s. My mom kept me laced in every single color. Even when I first got signed, Reebok was sending me sneakers, I had the metallic ones, I had every single flavor. I still do.'

Scoor snel een eigen paar Classic Freestyle Hi-sneakers (€ 99,95) via reebok.nl. Wanneer de roze en blauwe Color Bomb-uitvoeringen in Nederland verkrijgbaar zijn is helaas nóg niet bekend.

Wist je dat Teyana Taylor Kanye Wests protégé is? >