Lauren Hutton (73 jaar!) is het nieuwe gezicht van Calvin Klein Underwear

Move over Kendall Jenner.

Meest gelezen

Calvin Klein staat bekend om schaarsgeklede en soms provocerende ondergoedcampagnes, maar voor deze zomer gooit het label het over een nieuwe, sexy boeg. De nieuwste Underwear-campagne staat in het teken van vrouwen van alle leeftijden – de leeftijden van de modellen ligt tussen de 18 en 73 jaar oud – en laat ook foto's zien vanuit het oogpunt van vrouwen.

To celebrate women of all ages

Wie Calvin Klein daarvoor heeft aangetrokken? Niemand minder dan Sofia Coppola. De dochter van regisseur Francis Ford Coppola heeft persoonlijk de modellen geselecteerd, de campagnefilms geschoten én de beelden gefotografeerd.

Advertisement - Continue Reading Below

Vooral de line-up van modellen is geweldig. Onder andere Rashida Jones, Kirsten Dunst, Laura Harrier, Nathalie Love, Maya Hawke (dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman) en Chase Sui Wonder (het nichtje van Anna Sui) schitteren in de nieuwe Calvin Klein Underwear-campagne.

Maar wie het meest opvalt is toch wel de 73-jarige Lauren Hutton – die de belichaminging is van een leeftijdsgroep, waar vaak niet aan wordt gedacht bij lingeriecampagnes. Belachelijk natuurlijk. Het Amerikaanse supermodel en actrice ziet er prachtig uit in een doorzichtige beha, met daarover een stijlvolle bloes. Ook haar persoonlijke campagnevideo is een plaatje:

Meest gelezen

Hear, hear voor Calvin Klein! Naast deze nieuwe insteek voor de Underwear-campagne, heeft het label ook een nieuwe slogan: 'Calvin Klein, or nothing at all.'.

Bekijk hieronder enkele zwart-wit foto's uit de serie, de rest van de campagnefoto's en -video's vind je op calvinklein.com.