Ook zo geobsedeerd door Rihanna in 'Wild Thoughts'?

Al die zero's trends. Die kleding... die schoenen van Manolo Blahnik.

Meest gelezen

Die clip Wild Thoughs, zoals collega Malu zou zeggen: zo veel te zien, zo veel emoties. Voordat we de kleding van RiRi bespreken, willen we heel even een stiltemoment inlassen voor de zoon van dj Khaled. Die heeft namelijk een eigen Instagramaccount waar nogal veel te zien is. Komt het.

Advertisement - Continue Reading Below

Gm dnt tell @chrissmokes but I stole his glasses lol

A post shared by Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) on

Meest gelezen

Terug naar Rihanna

Die bandana op haar hoofd, die Balenciaga-legging... Die mini-jurk van Alberta Ferretti... En dan die schoenen van Manolo Blahnik. Ze slaat de spijker op de kop van de zero's trend. Mocht je je afvragen waarom die schoenen steeds zo goed gepositioneerd in beeld komen. Dat is inderdaad niet zomaar; die zijn namelijk van eigen hand.

So Stoned

De schoenen zijn het resultaat van de derde samenwerking van Rihanna en Manolo Blahnik. De collectie draagt de veelzeggende naam So Stoned en dat is dan ook wat je ziet. Rihanna maakte samen met de beroemde schoenontwerper twee muiltjes, een sandaal en een gladiator-stiletto. Allemaal even wild en glinsterend.

De prijzen van de schoenen zullen variëren tussen de 1150 en 3000 euro en zijn vanaf 6 juli verkrijgbaar in de Manolo Blahnik-winkels of online.

Advertisement - Continue Reading Below

De 'Carrie'-pump van Manolo Blahnik is ook weer terug >