Welcome to Club ELLE

Het is weer tijd voor het modefeest van het jaar: dit staat er allemaal op het programma van de ELLE Style Awards 2017.

Meer van ELLE Style Awards
19 articles
Stylistenbattle: zo gaat het er backstage aan toe
ELLE Clubpraat: voor wie haalt Jett drankjes?!
ELLE Style Awards 2017
ELLE Style Awards 2017: de rode loper

Sinds 2004 reikt ELLE jaarlijks de ELLE Style Awards uit. Tijdens dit event worden prijzen toegekend aan de stijlvisionairs van Nederland. Het thema van de ELLE Style Awards is dit jaar een muzikale. Want van Bowie tot Beyoncé en van Run-D.M.C. tot Rihanna; muziek, mode en stijl zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo zijn popsterren graag geziene front row-gasten, ontwerpen ze collecties, zijn ze campagnegezichten, en zijn muziekstijlen en -iconen meer dan regelmatig de inspiratie achter een collectie.

Advertisement - Continue Reading Below

Op donderdag 7 september openen de deuren van Club ELLE, waar vier uitgesproken genres samenkomen, muziekstijlen die stuk voor stuk van zichzelf al behoorlijk eclectisch zijn, maar in de mix voor een dampend dansvloerspektakel zorgen.

More From ELLE Style Awards
19 articles
Stylistenbattle: zo gaat het er backstage aan toe
ELLE Clubpraat: voor wie haalt Jett drankjes?!
ELLE Style Awards 2017
ELLE Style Awards 2017: de rode loper
ELLE Style Awards 2017: welkom in Club ELLE
ELLE Style Awards 2017: dit zijn de winnaars

Dé awards

Dit jaar wordt uiteraard weer een bekende stijlvolle vrouw of man bekroond met de felbegeerde ELLE Personal Style Award. De knapste, stijlvolste en inspirerendste online looks – en vooral hun dragers – maken kans op een ELLE Insta Style Award. Verder worden de ELLE Beauty Pro Award en ELLE Fashion Pro Award uitgereikt. En strijden stylisten live om de ELLE Stylist Award. Wie er allemaal genomineerd zijn in de categorieën maken we in de aanloop naar 7 september bekend.

Naast de bovengenoemde awards worden op de avond zelf nog de Stijloeuvre Award, de prijs voor iemand die zijn strepen in het stijlvak ruimschoots heeft verdiend, en de Belle of the Ball Award, voor beste outfit van de avond, uitgereikt.

Zat daarom snel 7 september in je agenda en laat de voorpret beginnen met de ELLE Style Awards-quiz en ontdek jouw ultieme dancemoves.

Houd de site in de gaten en volg ELLE op Instagram (#ellestyleawards) en Facebook om op de hoogte te blijven van alle ins en outs van dit knappe modefeest mede mogelijk gemaakt door: