Salem Mitchell is de nieuwste sensatie in modellenland

Zo knap!

Meest gelezen

Modewereld, opgelet: er is een new girl in town: Salem Mitchell. Dit negentienjarige model uit San Diego maakt naam voor zichzelf met haar opvallende sproetjes, volle lippen en jaloersmakende haarbos.

Advertisement - Continue Reading Below

Als Salem langsloopt, heb je grote kans dat menig ontwerper, fotograaf of stylist opkijkt. Salem komt net kijken, maar volgens geruchten liggen grote campagnes en shows al op de loer. Volgens haar bureau, Ford Models, zijn klanten erg onder de indruk van de tiener. Taj Alwan vertelt aan Harpers Bazaar: 'Klanten vinden haar inspirerend en verfrissend om mee te werken.'

Want zo heeft Salem, volgens haar bureau, niet alleen de looks maar zeker ook the brains: 'Ze heeft een engelachtig, maar heel krachtig gezicht met mooie sproeten. Ze heeft niet alleen een lief gezicht, maar is ook extreem intelligent, sociaal bewust en actief in gesprekken.' Het bureau gelooft dan ook in een gouden toekomst voor het model.

Meest gelezen

Anderhalf jaar geleden werd Salem ontdekt via Instagram; ze schoot haar eerste cover al voor Numéro Berlin. Salems grote droom? Een modellentripje richting Spanje en een campagne voor Chanel Eyewear.

Goed; weet jij nu dus als eerst dat dit er eentje is om in de gaten te houden.