Deze Mango-collectie geeft jouw najaarsgarderobe een instant upgrade

Mango kennen we allemaal als een van de winkels waar je met moeite niet naar binnen gaat én altijd iets moet kopen. De collecties die ze maken bevatten áltijd items die onmisbaar zijn in je garderobe. Hoe doen ze dat toch?

Meer van advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy

SPONSORED

Voor de herfst/wintercampagne van dit jaar hebben ze verschillende bekende modellen weten te strikken om de items er nog cooler uit te laten zien. We noemen namen als Amber Valletta, Anna Ewers en Freja Beha Erichsen. Dit jaar heeft Mango er voor gekozen om voor de dames- en herencollectie eenzelfde campagne te maken omdat de items uit de collectie verschillende mannelijke- of vrouwelijke kenmerken laten zien.

Advertisement - Continue Reading Below

De Woman-collectie laat tegenstrijdigheden zien door masculine en vrouwelijke silhouetten te combineren. De key pieces zijn oversized jasjes, op militairen geïnspireerde stukken en powersuits. De klassieke LBD mag natuurlijk niet ontbreken in de fall/winter-collectie, net als kanten jurkjes voor aan de kerstdis. Veel items zijn in verschillende prints verkrijgbaar en zijn gemaakt van mooie, zware stoffen. De kleuren die we zien? Bijna alle soorten groen, olijf, mosterd, bruin, terracotta met hier en daar een rood of roze detail.

More From advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy
Eerste hulp bij kerststress
Elle NL + Sissy-Boy
Cadeaus onder de 50 euro
5 Rituals-cadeaus onder de 50 euro
Elle NL + Rituals

Vergeet als je straks in de Mango-winkel staat of online shopt zeker de mannenafdeling niet. Er zitten zeker items tussen die je wil hebben en je garderobe een instant upgrade geven. Onze favorieten zijn de oversized truien en het fluwelen bomberjack.

Laat je inspireren door de nieuwe campagnevideo:

Shoppen maar.