Victoria's Secret en Balmain geven alvast een eerste blik weg op hun collectie samen

Olivier Rousteing teast met de eerste beelden van de collectie waar zoveel om te doen is.

Meest gelezen

Een van de meest besproken zaken rondom de aanstaande Victoria's Secret Fashion Show is niet eens dat het voor het eerst in Shanghai is, wie de artiesten zijn die gaan optreden of welk model die peperdure Fantasy Bra gaat dragen. Nee, de VS x Balmain collaboration is waar iedereen het over heeft. Het is, zo moet je weten, dan ook de allereerste keer dat de lingeriegigant de samenwerking aangaat met een modehuis.

Advertisement - Continue Reading Below

Van een eerste teaser begin oktober, die van alles en tegelijkertijd niks liet zien, werden we nog niet echt wijzer, maar nu besloot Balmain-designer Olivier Rousteing dat het tijd was voor wat meer insights.

In een nieuwe video neemt de ontwerper je mee in zijn designstudio in Parijs, waar hij de looks uitprobeert op Victoria's Secret-model Cindy Bruna. Verwacht ook geen full ensembles hier, maar fijn spieken naar de details kunnen de liefhebbers wel. Details die we overigens al lang en breed konden invullen denkend aan Balmain: zwart leer, studs, gevaarlijke chokers, statement schouderwerk, visnetpanty's, over-the-knee boots en sexy silhouetten.

Meest gelezen

Toch denkt Rousteing zelf dat de collectie het publiek nog zal verbazen:

'We need to give to the public, which is a really incredible crowd, what they expect and even more, surprising them,' horen we Rousteing in de video zeggen. 'So I think we worked all together to make sure that it's going to be a big shock. They're gonna be like, "Oh wow, Balmain and Victoria's Secret together? It's like magic."'

Bekijk de volledige video HIER, bij onze Amerikaanse zussen.

VS x Balmain zal vanaf 29 november verkrijgbaar zijn. De show wordt in Amerika door CBS op 28 november om 22.00 uur 's avonds uitgezonden. Traditiegetrouw zal die een paar dagen later ook in Nederland op tv te zien zijn.

Gerelateerd
Bron: AR Revista