Dit betaalbare vestje heeft een wachtlijst van 30.000 (!) mensen

Sluit jij aan achter in de rij?

Meest gelezen

We zijn het gewend dat bepaalde beautyproducten en Hermès-tassen belachelijk lange wachtlijsten hebben, maar dat er zoveel vraag zou zijn naar een simpel vestje, dat hadden óók wij niet verwacht.

Volgens The Independent is de 'Barry' cardigan van het Franse label Sézane zó populair, dat het kledingstuk momenteel maar liefst 30.000 fans heeft die in de wacht staan voor een nieuwe lading.

Advertisement - Continue Reading Below

Het vestje behoort tot de permanente collectie van Sézane en kost slechts £90 (omgerekend € 100). Na de launch afgelopen september was de 'Barry' eigenlijk al binnen no-time uitverkocht en elke keer als er een nieuwe lading komt is iedereen er als de kippen bij.

De nieuwe hit van Instagram komt in de kleuren lichtgrijs, ecru, nude en zwart en kan zowel op de klassieke manier worden gedragen, als met de knoopjes op de rug.

Meest gelezen

Een groot deel van de populariteit ligt hem in het Franse je ne sais quoi van het label, waar we allemaal wel een vleugje van zouden willen hebben. Maar natuurlijk zorgt het feit dat veel influencers gespot zijn met het simpele vestje er ook voor dat mensen staan te dringen in de rij.

Genoeg geduld om achteraan te sluiten in de rij? Dan scoor je hier jouw eigen exemplaar. Moet je wel even geduld hebben.

In the middle of nowhere. 💛

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Deze ouderwetse modetrend is terug van weggeweest – met dank aan J.W.Anderson en Zara >

Bron: AR Revista