Goed nieuws over de Cursus Modejournalistiek van ELLE & Fontys Hogeschool!

Deze inspirerende modeprofessionals zijn óók van de partij.

Meest gelezen

UPDATE 10 JANUARI 2018: Alle plekken voor de cursus Modejournalistiek die start op 22 maart 2018 zijn vergeven. Maar niet getreurd: er komt een tweede editie in het najaar! Hiervoor kun je je aanmelden door te mailen naar Fontys Hogeschool via depersacademie@fontys.nl.


The word is out: ELLE organiseert samen met Fontys Hogeschool een unieke cursus Mediajournalistiek. Hier kun je er alles over lezen (en je aanmelden!). Zo wist je al dat naast team ELLE ook modeontwerper Jan Taminiau, curator en creative director Aynouk Tan en influencer Sabrina Meijer gastcollege's er zullen geven, maar vandaag kunnen we daar nog wat interessante namen en details aan toevoegen.

Advertisement - Continue Reading Below

Op een rij:

> Moderedacteur, oud ELLE-stagiair(!) en een van onze favoriete influencers Stephanie Broek zal op cursusavond 4 de deelnemers al haar tips en tricks prijsgeven over Instagram.

Sup 👽

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

> Naast ELLE's editor in chief, Edine Russel, zal de editor in chief van collega-modemagazine Harper's Bazaar, cile Narinx, ook in de jury plaatsnemen op cursusavond 8. Je zal dus voor een jury van hoofdredacteuren jouw eindopdracht gaan pitchen.

> Zoals eerder verklapt is een excursie ook in het cursusprogramma opgenomen. Dit zal een bezoek aan de gloednieuwe expositie van het Haagse ontwerperscollectief Das Leben am Haverkamp in het Zeeuws Museum zijn. Uiteraard volgt meer info hierover na inschrijving.

Kortom: twijfelde je nog, dan heb je daar nu geen reden meer toe. Hop, aanmelden! We zien je daar.