In de spotlight: IKKS

Elke maand geeft ELLE een modemerk extra aandacht, nu: IKKS.

In 't kort

IKKS is niet alleen meer voor de sportieve kleintjes. Sinds ’99 heeft het van oorsprong Franse merk een dameslijn en, sinds kort, ook een mannencollectie. En mochten deze collecties met name uitblinken in comfort, deze zomer kennen ze ook echte pronkstukken. Voor de dames én de heren. Met behoud van de natuurlijke materialen zo eigen aan IKKS, dat wel, waarmee het merk bewijst dat casual en trends prima samengaan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Jurken

Zoals voor alle collecties, haalt IKKS ook voor de zomercollecties inspiratie uit andere culturen en tijden. Deze zomer is de damescollectie geïnspireerd door drie werelden: urban, origin en revolution. Vooruitstrevend, maar comfortabel zoals we van het merk gewend zijn. Met de Urban New Age-look slaat het merk een andere weg in. Nieuwe belijningen, materialen en prints zorgen voor luchtige, hypermoderne outfits. De gedurfde jurk van zilverkleurig materiaal is een uitblinker en zeer geschikt als partyoutfit.

Meest gelezen

 

De zwarte slip over-jurk draag je daarentegen luchtig over je bikini naar het strand. Met Origin Africa hullen we ons in pure materialen als zijde, linnen, satijn en leer. Denk daarbij aan heerlijke zomeritems als de safari-jurk in prachtig grijs linnen en goede shorts met satijnen top. En met San Francisco ga je mee in de vintage look van IKKS. Hierin wordt alles gecombineerd: tuttig borduurwerk tegenover heftige prints, een overgooier met draperieën en naadstrikken – niets is te gek.

 

De complete IKKS-collectie voor zomer 2009 zien? Klik hier >

 

Verkoopinformatie:

IKKS - 0615-549885

www.IKKS.com