Hebben: Designerboeken

Op de verlanglijst: designerboeken van McQueen & Isabella blow.

ALEXANDER MCQUEEN

Het leven van de enfent terrible uit de modewereld wordt vastgelegd in een fotoboek, als we de geruchten mogen geloven (en dat doen we in dezen gráág). De ins & outs van modeontwerper Alexander McQueen worden as we speak vastgelegd door Nick Waplington. Het bewijs: WWD spotte de documentaire-fotograaf backstage bij de McQueen A/W '09 show tijdens de afgelopen fashion week in Parijs. 't Resultaat moet ergens begin volgend jaar in de schappen liggen. ELLE.nl houd je op de hoogte...

Advertisement - Continue Reading Below

 

ISABELLA BLOW

Iets eerder - rond december dit jaar - komen er liefst twee boeken uit over het leven van wijlen modelegende Isabella Blow. De die-hard fashionfans kunnen hun modehart ophalen aan de versie van Lauren Goldstein Crowe, gericht op de bijzondere invloed van de Engelse fashion director op de modeindustrie.

 

Behoefte aan wat meer gossip en details over de dame die vooral bekend stond om haar opmerkelijke Treacy-hoeden? Noteer dan de biografie van haar man Detmar en Tom Sykes op de lijst. Zij doen een flink boekje open over de complete, kleurrijke Blow familie, haar ongelukkige jeugd en natuurlijk de vurige relatie tussen het stel.