Preview wintercollectie She Rebel

Sky aan de Herengracht is dé spot voor de collectie van She Rebel. ELLE kreeg een preview op de wintercollectie en werd verliefd - ook op de huidige zomercollectie.

She Rebel is een van onze favoriete Nederlands modelabels. De ontwerpen zijn stoer, sexy en origineel. Vandaar dat we graag even richting Sky (Amsterdam) gingen voor een preview op de wintercollectie.

 

En was het wat? Absoluut. Het was weer een heerlijke keur aan panterprints, wollen vesten om in te wonen, stoere jasjes, gestreepte jersey jurkjes en...waanzinnige katoenen leggings.

 

We want! Tuurlijk. Wij vinden vooral de zwart-grijze en lichtgele erg fijn. En omdat zo'n legging ook in het voorjaar erg handig kan zijn, zijn ze binnenkort al verkrijgbaar (als het goed is over ongeveer een week). Datzelfde geldt voor de gele regenjas met rijgkoordjes: een perfect hip festivaljasje!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kijk hier naar de leggings van Daisy Lowe, Alexa Chung en Anne Hathaway

 

Zomercollectie Ook de zomercollectie van She Rebel mag er wezen. Van stoere korte broekjes tot prachtige stoere lange jurken. In het geval van ernstige shopdrang ga je dus zeker even langs bij Sky, waar ze naast She Rebel ook o.a. de mooie zomerjurkjes van Isabel Marant en A.P.C. verkopen.

 

Ps. En zet dus een notitie in je agenda rond augustus: 'Check! Wintercollectie She Rebel bij Sky.'

 

Adres: Sky, Herengracht 228, Amsterdam. Tel: 020-3200081