Vage Gasten kledinglijn

Het Amsterdamse creacollectief Vage Gasten lanceert een kledinglijn: AAN MET ONS

Nooit van gehoord? Ach, het zijn ook VAgE gASTEN. Maar om je even te helpen: je bent ze vast wel eens een keer tegengekomen (met iets vaags) op een feestje of festival.

 

Deze groep van vijftien kunstige creatievelingen organiseren namelijk graag evenementen, doen aan live painting, design, fotografie, film, schrijven en muziek. En je herkent ze negen van de tien keer aan hun t-shirts, met daarop, jawel, VAgE gASTEN.

Advertisement - Continue Reading Below

Hoe kon het ook anders: het collectief gaat nu een eigen kledinglijn ontwerpen. De naam? AAN MET ONS in samenwerking met Brunotti.

 

Waar die naam in godsnaam vandaan komt? Nou, wanneer de gasten zich bij een club of organisatie meldden met een feestelijk vaag idee was het iedere keer 'AAN'.

 

De VAgE gASTEN kunnen leuk live schilderen en daar is de gehele kledinglijn op gebaseerd. Alle designs van de hoodies, shorts, petten, t-shirts en slippers komen uit één schilderij. En zijn trouwens lekker street. Dus houd je meer van gebloemd spul, dan ben je bij deze gasten niet aan het juiste adres.

 

Zeg het met bloemen. Check hier dé zomertrend van dit seizoen!

 

Loopt iedereen dan in hetzelfde shirt? Welnee, ieder kledingstuk is totaal uniek. VAgE gASTEN hebben hun favoriete winkels samengesteld en de lijn zal vanaf juni in kleine exclusieve oplage verkocht gaan worden. Houd ELLE.nl voor meer info goed in de gaten!

 

Zo onstond de VAgE gASTEN kledinglijn