ELLE-route @ Arnhem

Dit weekend van start: Arnhem Mode Biënnale. Met een druk modeprogram én zeer spannende, tijdelijke winkels in Arnhem. ELLE.nl maakte een kaartje met de geheime adressen.

[1]
Ami-e-toi, Weverstraat 24-25
Een hoogwaardig label gemaakt door vrouwen in kwetsbare situaties. Vanaf 12 juni is de winkel dagelijks geopend, behalve op zondag en maandag.

 

[2]
Awearness Fair Fashion Guerillastore, Turfstraat 1a
Voor mooie duurzame mode en accessoires, maar er zijn ook workshops, een ruilwinkel op 5 juli (Swap Shop), een filmpremière én gratis verantwoorde koffie. Van 29 juni tot 6 juli.

Advertisement - Continue Reading Below

 

[3]
Next Shape pop-up store, Ketelstraat 45
In de Bijenkorf een ‘Next SHAPE’ pop-up store met werk van Nederlandse designers zoals (houd je vast) o.a. Mada van Gaans, Joline Jolink, Bas Kosters, Monique van Heist, Daryl van Wouw en EnD.

 

[4]
30 Days Left, Vintage Shop, Kortestraat 26
Vintagedeskundige Ferry van der Nat presenteert en verkoopt in deze winkel vintage ontwerpen van grote namen vanaf 1950. Collecties van bijvoorbeeld Dior, Fong Leng, Nina Ricci en Chanel.

Meest gelezen

 

[5]
Arnhemse Modenacht, Klarendalseweg 476
In modekwartier Kralendal vindt op 12 juni een nachtelijk modespektakel plaats! Met late night-shopping, hapjes, drankjes, muziek, theater, shows, demonstraties en meer.

 

[6]
Coming Soon Tombola, Kerkstraat 23
Natuurlijk ga je ook even langs Coming Soon, hét modewalhalla van Arnhem. Hier koop je prachtige bijzondere labels. Op 25 juni is er een tombola met de oude voorraden Lanvin, Viktor & Rolf, Francisco van Benthum, Orson Bodil, Klavers van Engelen, Spijkers en Spijkers. Van 18.00 tot 21.00 uur.

 

SECRET SHOPPINGKAART


ELLE-route Arnhem Mode Biënnale weergeven op een grotere kaart