Feestje: MINT mode

De modestudenten van het AMFI lanceren een prachtig tijdschrift, een heerlijk feest en dito modelijn onder de noemer Mint.

HET MAGAZINE
Bijzondere modereportages, illustraties en persoonlijke verhalen: in Mint draait het vooral om de relatie die mensen hebben met hun kleding. Zo vind je in het tijdschrift het relaas van een jurk over haar vondst van het ideale meisje plus het verhaal van een meisje over de vondst van haar perfecte jurk.

 

Bij het tijdschrift zit meteen het AMFI-jaarboek, AMFI Graduates 2009, waarin een nieuwe lichting modeprofessionals zich presenteert. Tezamen te koop in de boekhandel voor een tientje.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MODE MET EEN KNIPOOG
En dan zijn er ook nog modecollectie genaamd Mintage, een Mintfeest én de website. In de handgemaakte productlijn vind je o.a. lekker veel strikken, quirky brillen een Mixed-up Hatbag die dienst doet als hoed en als tas gedragen. Uiteraard zijn er ook tassen en kaarten met de karakteristieke Mint-illustraties

 

MINT MODE FEEST!
Oh yeah! Op 1 juli in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam viert Mint een fijn modefeestje. Met o.a een moderuilbeurs, World-Guinness-Book punniken, Twister-over-the-model en natuurlijk aangename deuntjes van o.a. DJ 100% Isis, DJ Marnix en aroma jockey Dr. Perfume.

 

Voor meer informatie kijk op www.mintmagazine.nl