Young SHAPE Shows

Monique van Heist, Peter Hornstein en And Beyond: afgelopen weekend vond de Young SHAPE Show plaats tijdens de Arnhem Mode Biënnale.

Met de Young SHAPE Show krijgen jonge internationaal modeontwerpers de kans hun werk te laten zien op de catwalk. ELLE.nl vat samen…

 

Meer weten over de Arnhem Mode Biënnale? Klik hier >

 

MONIQUE VAN HEIST
De Dutch Fashion Award 2008 winnares presenteerde de doorlopende collectie Hellofashion, een uniseks garderobe vol perfect gesneden items, luxe uitgevoerde ontwerpen en opvallende details. Hellofashion is een permanente en groeiende collectie die onbeprekt beschikbaar blijft.

Advertisement - Continue Reading Below

 

PETER HORNSTEIN
De S/S ‘09 collectie van de Duits-Russische ontwerper is een hommage aan sciencefiction films uit het verleden (denk: 2001: A Space Odyssey). Op het plankier zagen we jurken en jasjes met spannende vormen, high tech stoffen, holografische accessoires en een mengeling van retro en klassiek.

 

AND BEYOND
Het Nederlandse ontwerpersduo - Jolanda van den Broek en Brigitte Hendrix showde voor het eerst de zomercollectie 2010: The Undaunted. Een collectie vol bijzondere vormen, knallende prints en heftige kleuren.

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de foto's van alle shows >