Redux by Givenchy

Redux! De nieuwste collectie van Givenchy.

De witte bloes, het leren jasje en de little black dress, Givenchy’s Riccardo Tisci gaf ze een make-over voor een spiksplinternieuwe lijn: Redux.


De lijn, een precollectie van de lente/zomer couture collectie voor 2010, combineert het beste van Tisci’s eigen stijl en het klassieke Givenchy.

 

Givenchy is van oorsprong luxueus, met strakke alternatieve belijning en vooral grote effen vlakken in de kleuren rood, blauw en zwart. Ook introduceerde het modehuis dè little black dress, gedragen door Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s.

Advertisement - Continue Reading Below


De lente/zomer 2010 coutureshow van Tisci laat zich omschrijven als Oosters en zat vol hoefdoeken, kraaltjes, goud en schoudervullingen in de kleuren donkerblauw, limoen groen, goud, wit en zwart.


Redux bevat veel frivool spul als ruches, tunieken en gilets, jurken en leren jasjes met studs, maar ook prachtige, simpele zwarte broeken met strakke belijning en transparante kanten bloezen. Alles in klassiek zwart, wit, bruin en donkerblauw.


De collectie druppelt vanaf volgende week binnen bij Verso in Antwerpen. Een deel is dan vanuit je luie stoel verkrijgbaar via de Verso webshop.