Mode @ Witte de With

Heel veel mode tijdens Festival De Wereld van Witte de With.

Op de stoep en op de straat, in de galeries, musea, theaters, modewinkels en café’s: kunst is overal tijdens De Wereld van Witte de With, het kunstenfestival van Rotterdam en omstreken. Stijlminnend publiek rept zich linea recta richting Modetent #04, met doorlopend modeshows van gevestigd én aanstormend talent. Niet altijd van het allerhoogste niveau dus. Maar leuk om te zien is het zeker.

 

Advertisement - Continue Reading Below

Hoogtepunt is de zondag: dan presenteren 28 ontwerpers die in 2009 afstudeerden hun eindexamencollecties. Een professionele jury maakt ’s middags bekend wie van hen de RotterdamFashionAward 2009 wint.

 

Ook leuk: die middag is er ook een Street Sale waar zowel gevestigde ontwerpers als aanstormend talent hun collecties en accessoires verkopen.

 

DETAILS
Modetent #4, Vrijdag 11 t/m zondag 13 september 2009, Rotterdam

 

Lees meer over het Witte de With Festival! >

 

PS - Margreeth Olsthoorn heeft haar derde modewinkel geopend op Witte de Withstraat 48. Hier is de expositie Fashion and borders te zien, waarin vintage en hedendaagse mode gemixt worden. De expositie gaat verder in de andere twee winkels: Margreeth Olsthoorn en MGH2O.

 

Het volledige programma van het festival is te vinden op www.festivalwww.nl.