New stores Smith, Vuitton & Hilfiger

Recessie of niet, overal ter wereld worden nieuwe designerstores geopend. Waar u ook heengaat deze winter, er valt dus zeker genoeg te shoppen. Zelfs in Mongolië.

Dicht bij huis Om dicht bij huis te beginnen: in Londen is een mooie accessoirewinkel van Paul Smith geopend. Hier vind je dus heerlijk kakkineuze schoenen en tassen. Dus voor hen die (dan weliswaar niet on a budget) naar London gaan voor een shopweekendje, dit is het adres: 38, Marylebone High Street, London.

 

Check hier de show van Paul Smith a/w '09 >

 

Overseas In New York is onlangs een flagshipstore van Tommy Hilfiger geopend. En dan hebben we het niet over een pietluttig shopje, maar over de grootste flagshipstore van Tommy Hilfiger ter wereld. Het pand is maar liefst vier verdiepingen hoog.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Dit zijn de foto's van de opening, met een heleboel celebs >

 

 

 

Wat koop je er? Je vindt er lifestyleproducten, de nieuwste runwaycollecties, accessoires, menswear, womanswear, vintage (!), footwear en een waanzinnige inpakbalie. Het interieur is luxe maar tegelijkertijd rauw, weelderig maar ook strak. Mooi zijn de visgraatvloer van Braziliaans kersenhout, de kroonluchters van Venini, de muren van kalksteen uit Indiana, de glazen balustrades en de grootstedelijke uitzichten. Goed. Je moet er dus eens geweest zijn! 5th Avenue 681, New York.

Meest gelezen

 

Belachelijk ver weg! Ga je nu heel toevallig naar Mongolië, dan is daar in de hoofdstad Ulaanbaatar een nieuwe store van Louis Vuitton geopend. Op NY mag.com lazen wij dat de CEO van Vuitton in het hippe nachtleven van Mongolië (?) al heel veel dames met een Vuitton-tas aan de arm heeft gespot.

 

Er wordt in ieder geval verwacht dat de winkel veel klanten zal trekken omdat het zeer centraal gelegen is. Bovendien is het een van de weinige luxe winkels in de regio. En.. (jawel) het label denkt goed aan te kunnen sluiten bij de nomadische paardrijcultuur van het land.

 

Inderdaad.

 

Check hier de a/w '09 show van Louis Vuitton voor inspiratie >