Kate Moss kerstcollectie

Kate Moss heeft weer een nieuwe collectie ontworpen voor Topshop.

Morgen ligt de nieuwe collectie van Kate Moss voor Topshop in de winkel. En zoals we dat van Kate Moss gewend zijn zit ook deze collectie weer vol fijne items.

 

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN?

Kate koos voor Chinese en Japanse invloeden, dus denk aan sexy zijde kimonoachtige jurken met prints van lotussen, vuurwerk en bamboe. En daar blijft het niet bij, Kate geeft ons speciaal voor kerst een extraatje. Ze heeft namelijk niet alleen een standaard collectie ontworpen maar heeft zich deze keer ook gestort op het ontwerpen van nachtkleding en lingerie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BEHA'S

Zal dit te maken hebben met het feit dat La Moss sinds kort de trotse draagster van echte beha’s is? Ze vertelde namelijk onlangs aan New York Magazine dat haar borsten gegroeid zijn. En daarom nu beha’s draagt.

 

Overigens is ze niet zoals Amy onder het mes gegaan. Kate is gewoon een paar pondjes aangekomen. En Kate zal Kate niet zijn als die pondjes niet precies op de goede plek zouden gaan zitten.

 

De nieuwe kerstcollectie van Kate Moss ligt vanaf 29 oktober zowel in de virtuele als de echte winkelschappen van Topshop.

 

PS - Topshop heeft net twee nieuwe winkels geopend: één in Parijs en één in Milaan. Wanneer zijn wij nou eindelijk eens aan de beurt?