Donatella weg bij Versace?

Het zou kunnen dat Versace binnenkort zonder Donatella verder moet, zo lezen wij op NY Mag.

Wat is het bericht? Journaliste Dana Thomas heeft een artikel geschreven over hoe het label sinds de dood van Gianni Versace steeds minder geld opbrengt.

 

Donatella en broer Santo zouden niet al te gretig hebben meegewerkt aan slimme vernieuwingen. Bovendien is ex-CEO Giancarlo Di Risio een tijdje geleden abrupt vertrokken nadat hij o.a. in de clinch zou hebben gelegen over Donatella's scheutige lifestyle.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En nu 'bloedt' Versace dus (nog steeds) geld, aldus het artikel op NY Mag. Versace heeft 350 mensen ontslagen en hun stulpje Lake Como Estate verkocht.

 

Thomas schrijft nu dat velen in de mode-industrie vinden dat het tijd is voor een tijdperk zonder bemoeienis van de Versace-familie. Santo werd vorig jaar al verkozen in het Italiaans Parlement en dochter Allegra Versace wil het liefst actrice worden.

Meest gelezen

 

 

Op de vraag of Donatella zal blijven, zegt een bron: 'Misschien. Maar misschien ook niet.'

Stel dat dit waar is. Wie moet dan het nieuwe (opvallende) gezicht van Versace worden? Donatella's ultradikke lippen, hooggeblondeerde haar, zonnebankteint, rolmopsjurken en spending habits horen op een (wellicht wat vreemde manier) nu eenmaal bij Versace.

 

Is Donatella niet juist die flinke snuf peper die het label zo nodig heeft om die inmiddels doodsaaie crisis te doorstaan?