Brangelina ontwerpt juwelen!

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben voor het merk Asprey juwelen ontworpen.

Een juweel van de hand van Brangelina, het kán! Het duo heeft namelijk een capsulecollectie voor het merk Asprey ontworpen.

 

De juwelencollectie heet The Protector, en heeft de slang als grote inspiratiebron. In de tijd dat Angelina Jolie zwanger was van Shiloh kreeg ze namelijk een ring in de vorm van de slang, zo vertelt ze aan WWD. Sindsdien ziet ze de slang als een talisman, als een beschermer van de familie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Gaan Brad & Angelina weer een kindje adopteren? Lees snel het laatste nieuws.

 

The Protector is een op de slang gebaseerde collectie met ringen, oorbellen en armbanden, maar ook een kelk, juwelendoosje en een babylepel. Onze favoriet: deze waanzinnig mooie en behoorlijk opvallende ringen.

 

Wij voelen een werkelijk schitterende kerst aankomen.

 

Moet je wel een goed gevulde portemonnee hebben. Sowieso voor een ticket naar een van de Asprey-stores in London, New York, Beverly Hills, Tokyo of Dubai. Plus: de juwelen uit collectie The Protector gaan vanaf 525 dollar voor een zilveren lepeltje met een slang om de steel.

 

De netto-opbrengst gaat naar Education Partnership for Children of Conflict, een organisatie die mede is opgericht door Angelina Jolie in 2006. Dit goede doel zet zich in voor kinderen die het slachtoffer zijn geworden van oorlog, conflicten en natuurrampen.

 

Meer informatie? Houd www.asprey.com in de gaten!