V&R ‘Black Dress’ collectie

Cocktailjurken volgens Viktor & Rolf. Het ontwerpduo komt met een kleine capsule collectie van vijf LBD’s.

De Little Black Dress-koorts zet zich voort. Het kleine zwarte jurkje was onlangs nog het thema van ELLE’s 20e verjaardagsfeest. En zie daar: Viktor & Rolf komt met een complete minicollectie van vijf zwarte cocktailjurkjes. Precies op tijd voor de Kerst.

De ‘Black Dress’-collectie moet vanaf nu een seizoenstraditie worden, in aanvulling op de gebruikelijke collectie van V&R. Lees: ieder seizoen zal het ontwerpduo een vijftal variaties maken op de iconische LBD.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk hier Viktor & Rolf voor spring/summer 2010 >

 


Nu, bij hun nieuwste spring/summer 2010 collectie het eerste vijftal. Uiteraard chique ogende jurkjes, maar met een opvallend relaxed tintje. Denk aan een strapless mini-jurk met oversized strik op de buste of een soepel vallend A-lijn modelletje met flapmouwen. Vooral in de rechte LBD tot net boven de knie ('Black Dream', € 730), met zakjes en een chiffon décolleté, zien we ons zo bij het Kerstdiner aanschuiven.

Viktor & Rolf ‘Black Dress’ capsule collectie (prijzen vanaf € 730) is medio december dit jaar verkrijgbaar bij de gebruikelijke verkooppunten.

www.viktor-rolf.com