Gucci broers lanceren tassenlijn

To Be G. Zo heet de eigen tassenlijn van Guccio en Alessandro Gucci, de kleinzoons van de oprichter van het gelijknamige modehuis.

Guccio en Alessandro zijn al heel wat jaren werkzaam bij Gucci – zij het ietwat onopvallend. De broertjes vonden het eens hoog tijd worden op eigen benen te gaan staan. En dan liefst niet onder de Gucci-vlag. Dus komt het tweetal met een eigen tassenlijn, genaamd To Be G.

 

‘We hebben geen tassenlijn omdat onze achternaam toevallig Gucci is. We proberen ook niet om iets te ontwerpen dat in lijn is met het modehuis, wij hebben namelijk onze eigen visie en die zie je terug in To Be G’, vertelde Guccio aan WWD.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk hier de spring/summer 2010 show van Gucci.>

 

Resultaat: een bescheiden collectie met drie verschillende modellen. Variërend van een handtas met een geweven leliepatroon (geïnspireerd op de Spaanse toreador vesten), ‘n grote, ronde variant en, jawel, een krokodillenleren ‘omatas’. Omdat ie er zo retro uitziet.

 

Bekijk hier de Gucci applicatie voor op je Iphone. >

 

De prijs is uiteraard wel des Gucci’s: tussen de €500 en €900 en voor de ‘omatassen’ van krokodillenleer mag je €3000 tot €6000 neerleggen... To Be G is te koop via www.luisaviaroma.com.