Report: Rykiel 4 H&M

ELLE’s chef mode, Esther Copoolse, doet verslag van de spectaculaire show van Sonia Rykiel pour H&M in Parijs.

PRETPARK
'In het magistrale Grand Palais in Parijs was een pretpark voor volwassen opgetrokken in ware glamoreuze Sonia Rykiel-stijl. Er waren draaimolens, je kon eendjes hengelen, er was een oesterbar, een sushistand en je kon suikerspinnen eten. Ik voelde me een kind in een snoepwinkel.

 

TOPSTUK
Tot grote vreugde van de aanwezige modepers was er een boetiek waar we de lingerie van Sonia Rykiel voor H&M al konden kopen. De opbrengst gaat naar Unicef. Tip voor zaterdag: het hoge satijnen pin-up broekje was meteen uitverkocht.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Esther Coppoolse was ook backstage. Zie hier haar foto’s >

 

PRACHTIGE COLLECTIE
Om tien uur stonden we allemaal onder de gigantische replica van Eiffeltoren waar de show begon met een mars van ganzen (getraind en liefdevol opgevoed in België, no worries), op de voet gevolgd door praalwagens met daarop modellen in lingerie. Abba’s Dancing Queen schalde uit de speakers. En de collectie? Die was prachtig, met fijne hemdjes en mooie materialen. Ik ga in elk geval grof inslaan. Deze belevenis is niet te overtreffen.

 

KNITWEAR

De show eindigde met twee praalwagens met een preview van de fabuleuze knitwearcollectie, die 20 februari in de schappen ligt. Prachtig! Zo zijn er breisels met rozen, strepen en rhinestones. En een collectie voor petit Parisiennes. Alles hierover in het maartnummer van ELLE.'

 

Waar wacht je nog op! Kijk snel naar de samenvatting!

 

SONIA RYKIEL VOOR H&M CATWALKSHOW