Precinct 5

Shoptip Amsterdam: conceptstore Precinct 5.

In het voormalig politiebureau aan de Amsterdamse Singel zit sinds kort Precinct 5, een conceptstore met enkel het hipste-van-het-hipste. Als we Mr. Wix mogen geloven. En jawel, (de ELLE-redactie huist om de hoek), de eerste peeps hebben zich op straat reeds gemeld om de weg ernaartoe te vragen.

 

Over Precinct 5. Deze one of a kind shop kwam tot stand toen een stel creatievelingen uit de mode- als muziekwereld (o.a. mede-eigenaar Melvin Wix aka DJ Mr. Wix en Guillaume Schmidt) om de tafel gingen zitten. Et voilà, het concept waar muziek én kleding samenkomen is geboren.

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘Als je om je heen kijkt zie je niet meteen dat het een kledingwinkel is. Daarom willen we ons niet alleen op kleding richten, maar op alles wat er bij hoort,’ vertelde trotse mede-eigenaar DJ Mr. Wix aan textila website.

 

In de rekken vind je het ietwat rauwsportieve Amerikaanse kledingmerk Stüssy en er is genoeg fijnzittend schoeisel te vinden van o.a. Adidas, Gourmet en Dr. Martens. Of relax met een boek naar keuze, terwijl de deejay je voorziet van een muziekje.

 

Precinct 5
Singel 459
1012 WP Amsterdam