Tip! Documentaire Alexander Wang!

Must-see tv: Alexander Wang, Diane von Furstenberg, Narcisco Rodriguez en Jeremy Scott gefilmd in de laatste 36 uur voor hun modeshow.

Doorpassen, last-minute drama’s en naaisters die met blaren op de vingers tot diep in de nacht doorwerken. As we speak zijn filmmakers Loic Prigent en Fabien Constant druk bezig met de voorbereidingen voor het tweede seizoen van The Day Before, een miniserie die modeontwerpers volgt in de laatste zenuwslopende uren voor hun modeshow.

 

Constant en Prigent, die eerder Jean Paul Gaultier, Proenza Schouler, Sonia Rykiel en Fendi volgden, filmen tien dagen (en wat nachten) achter elkaar en krijgen overal toegang.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En dat is nog niet alles! Naast de vier Amerikaanse ontwerpers zien we in dit tweede seizoen ook de voorbereidingen van Peter Copping voor de show van Nina Ricci in Parijs en een nog geheime Londense ontwerper…

 

Al dit heerlijks wordt vanaf september uitgezonden op the Sundance Channel. Voordat je nu in paniek schiet: dat is een ONLINE tvkanaal, waar je ook nu al best veel lekkers vindt.

 

Houd www.sundancechannel.com in de gaten!