Madonna doet zonnebrillen voor D&G

Madonna heeft de smaak te pakken. De Queen of Pop heeft met Dolce & Gabbana een zonnebrillenlijn ontworpen: MDG.

Aanvankelijk wilde het Italiaanse designerduo niet samenwerken met Madge. Nee, ze hadden geen ruzie, maar juist om hun 18-jarige vriendschap niet op het spel te zetten. Nu wordt het echter al de tweede keer dat Madonna zich in hun spulletjes hijst en zelfs achter de tekentafel kruipt.

 

Zie hier: Madonna’s eerste campagne voor Dolce & Gabbana >

 

Wat te verwachten van de zonnebrillen? In ieder geval groot, groter grootst en veel zwart. En ronde glazen zijn volgens Madge helemaal passé, dus ruilt zij ze in voor de vierkante variant met een lekker grof montuur.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De campagnefoto’s, plus een video, zijn wederom geschoten door fotograaf Steven Klein en het resultaat wordt rond februari 2011 de wijde wereld in geslingerd.

 

MATERIAL GIRL
Geen zin om te wachten? Warenhuis Macy’s hangt vanaf augustus dit jaar vol met echte Madonna’s. De popster en haar 13-jarige dochter Lourdes lanceren dan hun gezamenlijke collectie Material Girl. Met uiteraard alles wat een material girl zich kan wensen. Denk kleding, accessoires, juwelen en schoenen. Hoe de collectie eruit gaat zien? We kunnen alleen verklappen dat Dolce & Gabbana een grote inspiratiebron zijn.

 

Zo moeder, zo dochter: Madonna & Lourdes in matching D&G-outfitje op de rode loper >