McQueen undies

Alexander McQueen’s laatste werk beslaat een lijn mannenondergoed. Het is de laatste collectie die hij wist af te ronden vlak voor hij in februari zo triest de wereld verliet.

Een maand geleden bereikte ons het heuglijk nieuws dat Alexander McQueen als label blijft bestaan. Hoezee! Maar dat er nog iets van Alexanders eigen hand bij zou zitten, da’s wel een heel fijne verrassing. Kleine kanttekening: het zijn de mannen die boffen.

 

BOXERS & PYJAMA'S

Alle broekjes, pyjama’s en kledingstukken zijn bezaaid met zijn trademark: doodshoofden en all-over verenprints. Extra speciaal is een rode boxershort met doodshoofd. De opbrengst daarvan gaat naar verschillende Aids-organisaties wereldwijd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Een basic boxer heeft je vent al voor € 35. Voor een zijden pyjama moet-ie – of jij – wat dieper in de buidel tasten: die kost € 378.

 

De undies worden in juni gelanceerd – dit jaar nog! Boxers, slips, maar ook sleepwear, loungekleding en zwembroeken komen er op de markt. De zwembroeken bereiken pas volgend jaar de schappen.

 

AlexanderMcQueen.com is the place to buy, maar je kunt ook terecht bij Selfridges, Harrods en Harvey Nichols. Het verpakkingsmateriaal is al bekend. Daarop verschijnen zwartwitfoto’s van mannentorso’s. Boffen we toch nog een beetje.