Doet Lara CK Jeans?

Lara Stone is lekker bezig. Ze prijkt op de ene na de andere cover en nu lijkt het er op dat ze ook weer voor Calvin Klein flink aan de bak kan.

Rumour has it dat onze Lara niet alleen het gezicht blijft van Cosmetics, maar dat ze ook het nieuwe gezicht wordt van Calvin Klein Collection én Calvin Klein Jeans. Eva Mendes wordt dus na tig seizoenen gewipt voor Lara.

 

CALVIN HEARTS LARA
Het is niet de eerste keer dat Lara Stone voor Calvin Klein poseert, eerder was ze al het gezicht van CK Jeans (2007) en Calvin Klein Watches and Jewelry (2008).

Advertisement - Continue Reading Below

 

Een woordvoerder van Calvin Klein bevestigt noch ontkent de geruchten over Lara Stone. Over een paar weken worden verschillende nieuwe CK campagnes bekend gemaakt en dan weten we meer.

 

FRISSE WIND
Laras alomtegenwoordigheid in modeland - denk aan recente covers van Interview, Love en W, shows van onder andere Prada, Louis Vuitton, Chanel, Givenchy en dan nog een paar campagnes van Louis Vuitton en Prada Infusion d’Iris – zou het begin kunnen zijn van een frisse wind door het modellenrijk.

 

Bekijk hier de Chanel a/w 2010 show >

Er wordt gefluisterd dat het tijd is voor the ‘ultra-individual-girl’, waarbij de persoonlijkheden terugkomen op het plankier.