Nieuw: Maison Portier

Nederland is een couturelabel rijker: Maison Portier. Vrijdag opent een tijdelijke ‘Salon de Couture’ waar liefhebbers de red carpet-waardige looks kunnen bekijken.

In de winkel hangen luxe avondjaponnen van delicate stoffen als zijde en chiffon met de focus op de blote schouders en rug. Het silhouet is lang met de zoom slepend over de vloer of juist kort-korter-kortst. Ook zijn er theatrale jumpsuits met pailletten in goud, zilver of zwart plus een jurkje met een capeje.

 

Ontwerper Clifford Portier, die eerder ontwierp voor Mexx en Falke, tekent direct op patroon en snijdt al zijn stoffen schuin van draad. Van de avondjurken wordt slechts één exemplaar op maat gemaakt en verkocht. Prijzen voor de japonnen beginnen bij € 2.900, een bodysuit heb je voor € 800.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Geïnteresseerden en nieuwsgierige aagjes reppen zich naar de Maison Portier Portier Salon de Couture, die vanaf vrijdag 26 maart negen dagen lang geopend is van 10:00 uur tot 19:00 uur. Donderdag 1 april is de pop-up store geopend tot 21:00 uur.