Danielle Steel bezit 6000 Louboutins

Overvolle boekenkasten, ongetwijfeld, maar wat écht uitpuilt in het huis van Danielle Steel, is haar schoenenopbergsysteem. De schrijster is Louboutin’s allergrootste klant.

2009 was voor de meeste luxemerken geen bijster briljant jaar. Christian Louboutin had echter niet te klagen, zijn verkoopcijfers zijn het afgelopen jaar waarachtig verdubbeld. 340.000 paar beauty’s gingen er over z’n toonbank.

 

HAKKEN-MET-RODE-ZOOL

Een groot deel van Louboutin’s omzet is te danken aan één specifieke dame. Nee, niet Imelda Marcos, maar Danielle Steel houdt eigenhandig het Louboutin-imperium in stand. Haar romantische ‘vrouwenboeken’ van het type woensdagavondfilm leverden haar duidelijk geen windeieren op. De schrijfster bezit maar liefst 6000 paar hakken-met-rode-zool.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Monsieur Louboutin, al grinnikend tegen Vanity Fair: ‘Ze komt naar Parijs, waar ze letterlijk alles koopt. Vervolgens vliegt ze terug naar New York, zegt: ‘ik ben een beetje teleurgesteld – er is niets te vinden in de winkel,’ en loopt weg met nog eens tachtig paar. Ze is top.’

 

Bekijk hier ook de must-have sandalen van Louboutin voor deze zomer >