Garance Doré schetst cover ELLE UK

Multitalent Garance Doré maakt een unieke, geschetste cover van Demi Moore voor de Britse ELLE.

Voor het meinummer wilde ELLE UK iets aparts doen met covermodel Demi Moore. Er was al een prachtige coverfoto van fotograaf David Slijper, maar er moest nog een coveridee voor de limited editon komen. ELLE vroeg de populaire Franse blogster, fotografe en tekenares Garance Doré voor deze opdracht.

 

Een beetje oplettend modesurfer weet natuurlijk al lang dat Garance Doré prachtig kan tekenen en schetsen. ELLE vroeg haar dan ook een schets van Demi’s foto te maken. Speciaal voor een gelimiteerde oplage van honderd stuks.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Garance’s reactie op ELLE’s verzoek was naar eigen zeggen zoiets als: ‘Stop the car!!! Emergency!!! I’ll get out here, I need a drink. Oh man oh man oh man!’

 

100 EXEMPLAREN

Onnodig te zeggen dat ze snel aan het tekenen sloeg. Wel heel jammer: deze limited edition ELLE is niet in de winkel te koop. Hij wordt verloot onder honderd leden van The Club (een exclusieve ledenclub) van ELLE UK. Dat wordt dus toch maar even Ebay afstruinen.

 

Liever lui dan moe? De Franse modeblogger Garance Doré schoot voor het meinummer bovendien een modeserie die volgens de redactie helemaal geslaagd zou zijn. Aan de eerste foto’s te zien is die uitspraak helemaal terecht. (Jeansjasjes, chino’s! Kaki, Parijs!)