Hollandse nieuwe voor Zara

Aan het rijtje Doutzen, Lara, Bette en Kim kan een nieuwe naam worden toegevoegd: Nina Maria. Jawel, er is weer een topmodel uit de Hollandse klei getrokken.

Rinkelen de bellen niet? Wacht maar. Nog even en we kunnen onmogelijk nog om Nina Maria heen. Afgelopen week werd ze namelijk vanuit New York overgevlogen voor een shoot in het Spaanse La Coruña. Opdrachtgever: Zara. Nina Maria is het gezicht van hun nieuwste collectie.

 

Ooit was Nina Maria ‘gewoon’ een meisje dat ging uitwaaien op het strand. Maar als je dat doet met haren tot aan je billen, enorm groene ogen en een figuur waar je ‘ja, ik wil’ tegen zegt, dan is het niet heel vreemd dat je zomaar gescout wordt door een modellenbureau.

Advertisement - Continue Reading Below

 

INTERNATIONAAL

In de eerste maand van haar carrière werd ze meteen overspoeld met opdrachten. Zo schitterde ze onder meer in ELLE en Glamour. Vanuit daar was de move naar de internationale modewereld snel gemaakt.

 

Zo hees ze zich in Antiqua Bay in een bruidsjurk voor Vogue Sposa, vloog ze voor de Italiaanse Marie Claire richting Dominicaanse Republiek en zijn namen als Marc Jacobs, Vera Wang en Calvin Klein al afgevinkt op Nina Maria’s to-do-list.

 

Bekijk hier ook de preview van de H&M Fashion Against Aids-collectie >