Dolce Madonna

Madonna staat opnieuw model voor vrienden Dolce & Gabbana. In de a/w 2010 campagne gaat ze terug naar haar Italiaanse roots.

Hij is weer smullen geblazen, de najaarscampagne van D&G. Het dolce vita-gevoel straalt van de zwart-witplaatjes af; met dank aan een stralende Madonna in de hoofdrol. Een beetje in trant van de s/s 2010 campagne van D&G, waarin de superster schitterde als sexy huisvrouw.

 

BIG FAMILY

Vader Silvio Ciccone verkaste ooit vanuit Italië naar Amerika en stichtte er een traditionele big family, met maar liefst zes kiddo’s. Madonna's inlevingsvermogen zal dus groot zijn geweest, toen ze voor een van de foto’s aanschoof aan een chaotisch familiediner…

Advertisement - Continue Reading Below

 

Verder zien we de 51-jarige zangeres in ’n zwart jasje, korset en gedecoreerde panty naast een Italiaanse mama-met-schort en liggend op bed – in pantertop, kokerrok en hakken. Leuk accessoire: de baby die ze vasthoudt.

 

KIPPEN ZIJN FAVORIET

Over leuke accessoires gesproken: favoriet is de foto waar ze zich tussen een stel kippen begeeft, in gezelschap van een ietwat gladde, maar daarom niet minder lekkere Italiaanse uomo...

 

Check hier de a/w 2010 catwalkshow van Dolce & Gabbana >