Cavalli 40 jaar update

Jubilea laten we niet zomaar voorbijgaan. Cavalli dacht er net zo over…

We berichtten het al eerder: Modehuis Cavalli bestaat 40 jaar. En dat kan niet ongemerkt voorbijgaan. Dus kwam er een speciaal logo dat het modehuis representeert.

 

Maar dat is niet alles. Neen, Roberto Cavalli pakt graag uit. De ontwerper heeft voor de gelegenheid een aantal iconische items onder handen genomen.

 

ANNIVERSARY COLLECTION

Vijftien klassieke jeansmodellen (regular, skinny en flared) zijn volledig gecustomized. En Cavalli is allesbehalve zuinig geweest met mini-studs, steentjes, dierprints, scheuren, pailletten en meer verjaardag-bling. Check ook de zachte cashmieren pashmina met – hoe kan het ook anders – jaguarprint. Dan hebben we nog de compleet gerestylede eyewear-collectie en een complete anniversary horlogecollectie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Cavalli zou Cavalli niet zijn als er niet nóg meer speciale producten ontworpen zouden worden. Wat te denken van het ‘Anniversary’ parfum of de ‘Anniversary Roberto Cavalli’ vodka? En alles uiteraard helemaal in stijl. Zo zijn de vodka fles en het parfumflesje behangen met slangen.

 

Oja, zelfs de website is in het teken van het veertig jarig bestaan. Celebration: RobertoCavalli.com.

 

Ook zien: Kate Moss voor Just Cavalli >