Pssst... Je kunt bij Vestiaire Collective nu (designer)items van Victoria Koblenko shoppen

En er zitten een paar pareltjes tussen.

Meer van advertorial
20 articles
Liefde is: cadeautjes voor jezelf kopen
Elle NL + Marie Jo
Wij leveren hét bewijs: every day is denim day
Elle NL +
Winterse huidproblemen opgelost
Elle NL + Juhldal

Victoria Koblenko is niet alleen bekend om haar acteerwerk en columns, maar zeker om haar goed ontwikkelde gevoel voor mode. Haar kast puilt – zo hebben wij ons laten influisteren – dan ook helemaal uit van de prachtige designerlabels.

Hoe geweldig is het dus, dat wij (en jij ook) nu items uit haar garderobe kunnen shoppen! Victoria Koblenko is namelijk de nieuwe ambassadeur van Vestiaire Collective. Je weet wel, die stijlvolle markplaats voor pre-owned luxury en designer fashion, waarop je jezelf úren kunt verliezen.

Advertisement - Continue Reading Below

Victoria verkoopt daar tegenwoordig zelf ook pareltjes uit haar kledingkast. Wat bijvoorbeeld te denken van de zwarte wollen jas van Yves Saint Laurent die zij nu aanbiedt?

More From advertorial
20 articles
Liefde is: cadeautjes voor jezelf kopen
Elle NL + Marie Jo
Wij leveren hét bewijs: every day is denim day
Elle NL +
Winterse huidproblemen opgelost
Elle NL + Juhldal
Toe aan vakantie? Hier moet je zijn
Elle NL + Ikos
Win-win! Zo word je fashionable fit
Elle NL + Samsung

Of die midi-jurk van Viktor&Rolf.

Of die Wedge Court Platforms van Givenchy. En die gouden clutch van Dolce & Gabbana, niet te vergeten.

We snappen eerlijk gezegd niet dat ze er afstand van wil doen, maar je hoort ons uiteraard niet klagen, want onze eigen garderobe kan nog wel een feestelijke update gebruiken, zo vlak voor de feestdagen.

De jouwe ook? Neem dan zeker even een kijkje bij Vestiaire Collective op het profiel van Victoria Koblenko. En mocht het toch niet helemaal jouw smaak zijn: er komen elke dag ruim duizend nieuwe items op de site, dus er zit vast wel iets moois voor je tussen.

Trouwens, wist je dat alle items op Vestiaire Collective aan een kwaliteitscontrole en authenticatie worden onderworpen, zodat er geen fake designeritems verkocht kunnen worden? Je bent dus verzekerd van echtheid.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Vestiaire Collective.