Caitlyn Jenner zegt rake dingen in H&M's nieuwe campagne

Moét je even zien.

Caitlyn Jenner leende haar gezicht in maart al een keer voor H&M Sport en nu doet ze dat weer. Of beter gezegd: ze leent haar stem, die we in de nieuwe video voor H&M Sport - 'For Every Victory' getiteld - horen vertellen over hoe het is om voor iets te vechten.

Waarom ze aan de campagne meedoet? Jenner, in een statement:

'I truly believe in the power of sports to bring positive change to people's lives. This is why I'm so proud to be part of the For Every Victory campaign, because it reminds me of the strength and bravery of people around the world to be their authentic selves and overcome any obstacles that may come their way.'

Advertisement - Continue Reading Below

In de video zien we een rits sporters met beperkingen: Chelsea Werner, een turner met Downsyndroom; surfer Mike Coots, die zijn been verloor in een haaienaanval; bokser Namibia Flores, die in haar thuisland Cuba niet mocht boksen omdat ze een vrouw is en daarom naar deUS vertrok.

Afijn, de video is ontzettend Amerikaans, maar desalniettemin héél fijn om naar te kijken. Laat je even meeslepen door de stem van Caitlyn en de prachtige beelden van de opa die van een duikplank springt:

Meest gelezen

En als je toch aan het kijken bent, dan raden we je deze video aan >