MODENIEUWS

Primeur! De nieuwe campagnebeelden van Marion Cotillard voor Lady Dior. Bekijk snel deze én meer campagnefoto’s van oa Lara Stone voor Calvin Klein Jeans en Underwear, Karlie Kloss in actie voor H&M, Grace Hartzel wederom in de spotlight voor Saint Laurents wintercampagne, de eerste campagnefoto's van Alexander Wang X H&M en meer…

Bekijk ook de prachtige foto's van Jennifer Lawrence voor Dior >

Weer een Google+ Hangout die je niét wilt missen.

Model Toni Garrn is achter de tekentafel gekropen voor Closed en helpt hiermee ook het goede doel een handje. Vanaf 1 november liggen de Toni Garrn for Closed-items in de winkels. Bekijk snel deze en meer nieuwe campagnes voor volgend seizoen...

Gisele Bündchen showt preview van dié Chanel N°5-campagne met Michiel Huisman >

Zeven richtlijnen om in het achterhoofd te houden tijdens een schoenenaankoop.

Pharrell heeft weer een nieuwe samenwerking op zak, dit keer met het vergeten en weer ge-revivede label Moynat.

Hét nieuws waarmee we naar bed gingen en weer opstonden, waarover we maar door bleven ratelen en waarmee we het liefst volgende week weer opnieuw zouden beginnen.

Pen en papier bij de hand! Gisteren toonde Alexander Wang zijn capsulecollectie voor H&M op de catwalk in New York én konden we het hele Alexander Wang X H&M-lookbook onthullen. Je wishlist maken wordt nu nog makkelijker, want inmiddels hebben we ook beeld van alle losse items én hun prijzen. Klikken maar!

Wedden dat je dit nog niet wist over Alexander Wangs H&M-collectie? >

De organisatie van het grootste festival in de UK, Glastonbury, wil zich niet langer schuldig maken aan het ‘beledigen’ van Native Americans.