MODENIEUWS

Pen en papier bij de hand! Gisteren toonde Alexander Wang zijn capsulecollectie voor H&M op de catwalk in New York én konden we het hele Alexander Wang X H&M-lookbook onthullen. Je wishlist maken wordt nu nog makkelijker, want inmiddels hebben we ook beeld van alle losse items én hun prijzen. Klikken maar!

Wedden dat je dit nog niet wist over Alexander Wangs H&M-collectie? >

De organisatie van het grootste festival in de UK, Glastonbury, wil zich niet langer schuldig maken aan het ‘beledigen’ van Native Americans.

Van dát grootse Rihanna-moment tot Het Perfecte T-shirt; de 7 coolste weetjes over de Alexander Wang X H&M-collectie onthuld.

Ja! Vanavond (lees: vannacht) is het Alexander Wang X H&M-lanceringsfeest mét catwalkshow. We worden al een tijdje lekker gemaakt met allerlei teasers en campagnebeelden, maar nu kunnen we je dan eindelijk het volledige lookbook laten zien. Houd je wishlist dus vast paraat, want de collectie ligt vanaf 6 november in de (digitale) winkelschappen.

Heb je exclusieve behind the scenes-film al gezien? >

foto's: H&M

I like the idea of feminism being something lighthearted, not a truck driver for the feminist movement.

Het Italiaanse denimlabel Replay lanceert een nieuwe denimrevolutie met de Replay Hyperflex.

ELLE’s exclusieve shoot met de Alexander Wang X H&M-collectie (inclusief interview met de designer) al gespot in ELLE november (nu in de winkel)? We schotelen je vandaag ook de behind the scenes-film voor!

Chanel heeft voor komend winterseizoen een ketting van 600 euro die je ook bij de snoepwinkel voor 50 cent kunt kopen.