MODENIEUWS

Kijk, dit is nou eens handig.

Sarah Jessica Parkers schoenen- en handtassencollectie the sequel (dit keer ontwierp ze voor herfst/winter) is er één van het hele persoonlijke soort. De SATC-ster vernoemde ieder ontwerp naar een vrouw die ze zelf bewondert.

Welkom, stijlvolle eerste hulp bij lege batterijen.

'Ik heb NIETS om aan te trekken!'

De wereld is zojuist een stukje mooier geworden. Binnenkort kunnen wij hier op de ELLE-redactie vanuit ons ráám zien wanneer de Shoebaloo-sale start.

Daar is maar 1 woord voor: Hebben!

Liberty Ross bewijst maar weer eens dat het hart-stik-ke goed met haar gaat sinds haar veelbesproken scheiding van regisseur Rupert Sanders, naar aanleiding van zijn slippertje met Kristen Stewart. Ze is niet alleen back on track als model en muze van Alexander Wang, maar kondigt nu ook haar hoogsteigen jeanslijn in samenwerking met het L.A.-based denimmerk Genetic aan.

Zes stuks staan er op het program; van een pak met discoprint en een grijze skinny met plaid-details tot een overalljurk. Alles met een heel eigen Liberty-sausje. ‘This fabric (die van het all-over-print pak, red.) is like my L.A. '80s roller disco-inspired days, and the plaid is like '90s London grunge. The thread between the two worlds is gold.’ Aldus Ross zelf. Daarnaast is de collectie rete multi-inzetbaar. Zowel als dag- als avondtenue komt-ie goed uit de bus. Afijn, bekijk het spul hieronder gewoon even zelf, want Liberty staat – natuurlijk – zelf model voor haar gloednieuwe capsulecollectie.

Vanaf aanstaande vrijdag is de collectie wereldwijd – hoera – te koop via Net-a-Porter.

Dít is de nieuwe modemuze van Karl en Carine >

Alright, alright, alright!