Karl Lagerfeld zette de hoofdstad van Cuba op z’n kop gisteravond! Voor de Chanel Cruise 2017-collectie liet hij zijn modellen door de straten van Havana dansen in de meest kleurrijke outfits van tweed en op de coolste dandy shoes van het seizoen (nu al een must-have!).

Maar er was meer. Karl zou Karl niet zijn als hij zijn publiek (en dus ons) niet een beetje extra verraste. Ons oplettende oog spotte vijf bijzonder leuke dingen. Op een rij:

1. Karl liet alle 600(!) gasten in kleurrijke oldtimers naar de show brengen. Dit zorgde voor een stoet van 170 vintage automobielen, van roze Chevrolets tot turquoise Cadillacs.

instagramView full post on Instagram

2. Dachten we gisteren nog dat Gisele Bündchen misschien stiekem mee zou lopen in de catwalkshow, helaas bleek dat het supermodel ‘slechts’ te gast was.

3. De meest gewilde emoticon everde avocado – prijkte op een spijkerjasje. Wij voorspellen: deze pin wordt hét must-have accessoire van het seizoen.

4. Karl zou Karl niet zijn als hij geen gimmick-tas in de Chanel-collectie op zou nemen. Zie hier: de sigarendoostas met portret van Gabrielle ‘Coco’ Chanel.

5. Last but not least: Der Kaiser nam aan het einde van de show applaus in ontvangst in een paillettenjasje van Saint Laurent van de hand van Hedi Slimane. Door het vertrek van de ontwerper bij Saint Laurent laaide het roddelcircuit direct op: zal Slimane aan de slag gaan met een herencollectie voor Chanel? Time will tell

 
When in Cuba: méér Chanel Cruise >