We zien Alessandra in o.a. een gestreept jurkje, met heel veel goud en een zwarte cowboyhoed. Een soort van jaren ’80-vibe dus.

Bekijk hier de gehele a/w 2010 collectie van Moschino >

Waarom het Italiaanse Moschino voor de 29-jarige Alessandra koos? Volgens creatief directeur Rossella Jardini om haar ‘mediterrane’ look en haar natuurlijke, chique uitstraling. Heel wat anders dan de Alessandra die we kennen voor Victoria’s Secret.

BRAZILIAN BEAUTY
Over Victoria’s Secret gesproken, daar werkt het Braziliaanse model, ondanks de geboorte van haar dochter, nog steeds voor. Haar geheim om in shape te komen en te blijven?

Veel proteïnen eten, zoals vlees, en veel groente. Verder doet ze graag – we onderdrukken ‘n grinnik – de Brazilian Butt Lift. Schijnt een mix van samba, capoeira en aerobics te zijn. Misschien het proberen waard?

Terug naar Moschino. De kiekjes werden geschoten door Nederlands trots Inez & Vinoodh, die eerder werden gecharterd door Jean Paul Gaultier voor de a/w 2010 campagne.

De inspiratie voor de Moschino-campagne was dat ultieme Italiaanse, luxe gevoel. Denk: wandelen over de pier en aan een dure espresso nippen op een terras. Eén woord: Bellissima!