Nog twee dagen wachten en dan is ’t zover. Dan is een deel van de extreem goede, gloednieuwe tassen- slash accessoirecollectie van Alexander Wang te koop op eBay. Echte fans kunnen vrijdag dus al hun slag slaan, in plaats van wachten tot de herfst/winter-collectie in de schappen ligt. Wees er wel snel bij, de items zijn maar één dag te koop op de site.

EBAY ♥ MODEONTWERPERS
Met deze eBay-actie stapt Wang in de voetsporen van o.a. Derek Lam, die met zijn Derek Lam eBay-collectie de shopsite flink op de designerkaart zette. Een doel dat eBay sinds vorig jaar nastreeft door o.a. speciale secties, als Fashion Vault en de Fashion Outlet, te lanceren op de site.

Ook de eBay Fashion App, waarmee shoppers items aan kunnen zien, moet nog meer modeliefhebbers naar de site trekken.

Chapeau! Alexander Wang won bij de CFDA’s de prijs voor accessoire-ontwerper van ’t jaar >

Slimme zet dus, om de immens populaire Wang te charteren. Wie van grote tassen houdt valt deze keer wel buiten de boot. Wangs herfst/winter-tassencollectie bestaat namelijk vooral uit kleine clutches. Naar eigen zeggen omdat ‘ie houdt van meisjes die ‘hun portemonnee als tas gebruiken’.

Aanstaande vrijdag zijn Wangs nieuwste leather goods te koop op eBay. Prijzen lopen van € 164 voor de Compact Quillon tot € 367 voor de Zelmira.

PS – De Derek Lam eBay-collectie bestond maar uit vijf items, maar als je nu eBays Fashion App download kun je ook een zesde jurk scoren! Die is dus niet verkrijgbaar op de website zelf. Hurray!