MODENIEUWS

MODENIEUWS

Amy Winehouse X Fred Perry

05 december 2011 18:13

Nu te koop: de laatste collectie van Amy Winehouse voor Fred Perry.


Wijlen zangeres Amy Winehouse stak haar voorliefde voor de jaren vijftig nooit onder stoelen of banken. In haar muziek, maar ook zeker in haar kledingkeuze kwam dit vaak naar voren. Naast haar vertrapte roze balletschoentjes met ministrik, werd Amy regelmatig gespot in outfits met een flink vijftiger jaren-gevoel.

AMY WINEHOUSE X FRED PERRY
Ook met de collecties die Winehouse ontwierp voor het Britse label Fred Perry kon je niet om de fifties heen. Vorig jaar kwam Amy's eerste collectie op de markt en vlak voor de zangeres overleed, lag haar tweede collectie voor het label in de schappen. Niet lang overigens, er ontstond een ware run op de preppy Winehouse-items. Na lang overleg met Amy’s familie, besloot men bij Fred Perry dat ook de laatste collectie – die al zo goed als klaar was – verkocht mocht worden.

Was Amy Winehouse verloofd? >

FIFTIES-SAUSJE
De preppy jurkjes, cardigans, polo’s en andere kledingstukken uit die collectie zijn wederom voorzien van een fijn fifties-sausje – met prints van Cadillacs, jukeboxen en cat eye-zonnebrillen – en hebben de kleuren zachtroze, lichtblauw en zwart. Vanaf vandaag is de Amy Winehouse X Fred Perry-collectie te koop in de webshop van het Britse label. Prijzen variëren van € 64 tot € 227.


Reageer


MEER MODENIEUWS

Nieuw voor op de neus: zonnebrillen van Moncler en Mykita.

Jezelf voorbereiden op een perfecte modische Kerst doe je zo.

La Beckham gaat lekker. Een immer adorable Harper Seven op de arm en ee...

Koop een tas, red een leven. Klinkt als een strak plan? eBay’s nieuwe...

Christopher Bailey heeft voor het eerst een plekje weten te bemachtigen ...

Rumour has it. Hoofddesigner Kobi Halperin zou modehuis Elie Tahari ver...