Samen met twee van zijn grootste fans, Kendall Jenner en Jourdan Dunn, bevestigde Balmain-ontwerper Olivier Rousteing afgelopen nacht zowel op social media als op de rode loper van de Billboard Music Awards dat Balmain de nieuwe guest designer van H&M zal zijn.

Kendall en Jourdan arriveerden aan de ontwerpers’ arm ín designs van die collectie. Eerder teasde Rousteing het goede nieuws al door een korte video op Instagram te posten met de tekst 'THE WORD IS OUT #secretrevealed join MY new ARMY #HMBALMAINNATION #areyouready?', maar na het Billboard-rodelopermoment bevestigt nu ook H&M zelf het nieuws:

instagramView full post on Instagram

Rousteing voegt zich met deze nieuwe samenwerking bij de groten der aarde, zoals Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Donatella Versace en vorig jaar nog Alexander Wang die hem voorgingen.

'Ik wil mijn eigen generatie aanspreken, dat is het belangrijkste doel voor mij als designer, laat-ie in een officieel persbericht weten. 'H&M geeft me de unieke kans om iedereen kennis te laten maken met de wereld van Balmain, mee te laten delen in deze droom en een wereldwijde #HMBalmaination te creëren: een hashtagbeweging die draait om saamhorigheid. De samenwerking voelde voor mij heel natuurlijk: H&M is een merk waarmee iedereen zich kan identificeren. Het staat voor eenheid en daar kan ik me helemaal in vinden.'

De collectie, die zal bestaan uit kleding en accessoires voor zowel vrouwen als mannen, staat gepland voor 5 november 2015.

Zien! Alle H&M designer samenwerkingen door de jaren heen >

Wát? Is Kylie Jenner verloofd? >

Video: het moment dat Bruce zijn transformatie onthult aan Kendall Jenner >