Kerrs contract wordt niet verlengd. Auch. Vorige week werd al gefluisterd dat Victoria’s Secret geen $ 1 miljoen-contract voor de catwalk wilde tekenen met Kerr. Ze zou geen Angel meer zijn en dus haar vleugels moeten inleveren, maar catalogusshoots zou ze wel blijven doen. Maar nu is de kogel door de kerk: Miranda Kerr werkt helemaal niet meer voor Victoria’s Secret.
   
PRIORITEITEN
Aan haar jaloersmakende (grrr!) figuur kan het niet gelegen hebben. Waar dan wel aan? Boze tongen beweren dat Kerr een nogal ‘moeilijke reputatie’ had. Als we Kerr mogen geloven had de breuk een heel andere reden. ‘Dit is een logische stap,’ laat ze aan het Australische The Sydney Morning Herald weten. ‘Ik ben al model sinds ik dertien ben. Nu zit ik in een andere levensfase. Ik dacht hier al over na sinds mijn zoon geboren werd en ik dus moeder werd. Ik moet prioriteiten stellen.’ De Australische schone vervolgt: ‘Het is heel belangrijk dat ik 100% geef aan mijn klanten en dat ik voorzichtig moet zijn met de beslissingen die ik maak. Ik heb een punt in mijn carrière bereikt waarop ik me moet richten op mijn eigen prioriteiten, die echt mijn passie zijn.’ Hoog boven aan de de prio-lijst van Miranda: familie en haar beautyline Kora Organics.
   
Niet gevreesd: Miranda Kerr schuift niet haar hele modellencarrière in één keer van de baan. In de aankomende weken staan fotoshoots voor Clear Hair & Scalp Therapy, Samantha Thavas, Reebok en Quantas op de agenda.
   
Oeh! Miranda Kerr voor Victoria's Secret Bridal >