Het hing al een tijdje in de lucht (sinds december vorig jaar), maar nu is het officieel; voormalig gezicht voor Chanels tassen Lily Allen maakt plaats voor een Gossip Girl. De beelden voor de campagne zijn inmiddels geschoten. Zoals gewoonlijk door Karl Lagerfeld zelf.

AMERICAN DREAM GIRL

De 23-jarige Blake Lively is behoorlijk populair bij de groten der modeland. Eerder vernoemde Christian Louboutin al een pump naar haar.

Karl legde aan WWD graag even uit wat Blake zo speciaal maakt: ‘Ze is een soort American dream girl, een geboren ster en ik denk dat ze een hele goede actrice gaat worden. De shoot was één grote droom. Het was een makkelijke opgave, want iedereen werd op slag verliefd op Blake.’

Gossip Girl Leighton Meester doet de campagne van Missoni >

De Gossip Girl zelf vond de shoot ook niet onaardig gaan. ‘Hoe voelde Assepoester zich toen ze haar glazen muiltje paste? Hoe voelde Sneeuwwitje zich toen ze haar prince charming ontmoette? Een droom die uitkwam is nog een understatement’, aldus Blake. ‘Ik kan zeggen dat ik me het gelukkigste meisje ter wereld voel.’

EXOTISCH

De Mademoiselle tassen werden mei vorig jaar al gelanceerd tijdens de cruise show in Saint-Tropez. De lijn bestaat uit vijf verschillende modellen, elk met het iconische kettinghengsel en gewatteerd leer. Prijzen lopen uiteen van € 1.500 tot € 23.000, maar in het laatste geval heb je wel een exemplaar met een exclusief exotisch jasje te pakken.

De advertenties met Blake Lively zullen voor het eerst te zien zijn in maartedities van de grote modemagazines, maar zodra de beelden zijn vrijgegeven, vind je ze natuurlijk hier.

Sneak preview: de campagnebeelden voor lente 2011 >