De Zuid-Afrikaanse treedt hiermee in de voetsporen van populaire Angels als Gisele Bündchen, Heidi Klum en Alessandra Ambrósio. Ga er maar aan staan. Maar Candice heeft wel een streepje voor; de hare is wel één van de allerduurste Fantasy Bra’s van de hele bunch. Ha!

Ra-ra, wie is het best betaalde model van 2013? >

Het ding is een whopping 10 miljoen dollar waard, met name dankzij de gigantische parelvormige robijn die aan Candice’s fameuze voorgevel bungelt. Oh en een luttele 4.200 kostbare stenen (robijnen, diamanten en gele saffieren) in 18 karaats goud die in de bustehouder werden verwerkt. Daar ga je niet zomaar in naar de supermarkt.

 
‘Ik heb nog nooit iets gedragen dat zo waardevol is,’ kirt het model, dat het nieuws lange tijd stil moest houden. ‘We moesten handschoenen dragen toen we het ding omhingen. Het is een hele beproeving; de beha komt met twee bodyguards en we moeten er heel voorzichtig mee omgaan.' De Victoria's Secret-show, waarin de Fantasy Bra aan het ranke lijf van Candice over de catwalk zal gaan, wordt op 10 december uitgezonden.

Zo zag de Fantasy Bra van vorig jaar, gedragen door Alessandra Ambrósio, er uit >