Je kon er op wachten. Charlotte Casiraghi en Gucci hebben al langer een knetterende liefdesaffaire. Zij hult zich het liefst in ontwerpen van het Italiaanse modehuis, en Gucci wijdde twee collecties paardensportkledij aan de prinses.

GUCCI HARTJE CASIRAGHI
Maar! Hier komt-ie, Charlotte Casiraghi wordt het officiële gezicht van Gucci. Niet voor paardrijbroeken dit keer, maar een ongetwijfeld grootse campagne. Het is allemaal nog erg hush hush, maar aan de Franse ELLE werd wel degelijk bevestigd dat de prinses het nieuwe boegbeeld is. Voor welk Gucci-moois de bloedmooie Casiraghi model gaat staan is nog niet bekend.

Geinig weetje: Charlotte Casiraghi en Alex Dellal – broer van Alice Dellal – waren tot begin dit jaar een jaloersmakend knap koppel. Die liefde ging over, maar Alice Dellal schijnt het nu erg gezellig te hebben met Pierre Casiraghi. De 25-jarige prinses van Monaco kan dus vast wel wat tips lospeuteren van het Chanel-boegbeeld.  

PS - Meer modenieuws: Kanye Wests kledinglijn viel niet zo goed in de smaak, maar de schoenen konden de critici wel bekoren. Goed nieuws dus dat Kanye’s schoeisel vanaf nu bij de Parijse conceptstore Colette wordt verkocht. Er hangt ongetwijfeld wel een flink prijskaartje aan.